Persoonlijke ontwikkeling

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling? Via de Ontwikkelwijzer vind je de beste opleidingen die je kunt volgen met het STAP-budget.

Sales en Onderhandelen

De sales- en onderhandeltrainingen zijn er voor verschillende verkopers en onderhandelaars die willen werken aan hun sales- en onderhandelvaardigheden.

Binnen deze categorie zijn er verschillende soorten trainingen beschikbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld verkooptrainingen die zich richten op de ‘harde’ kant van het verkopen zoals Expert in Sales, maar zo zijn er ook trainingen zoals Argumenteren en Afsluiten in een Salesgesprek.

persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke Ontwikkeling

De trainingen uit de categorie Persoonlijke Ontwikkeling zijn gericht op het beste uit jezelf halen. Haal bijvoorbeeld meer uit je dag door het volgen van een training Timemanagement of vind meer rust en plezier door de training Mindfulness op het werk. Zo is er voor ieder wat wils.

Bekijk het complete opleidingsaanbod of boek jouw training Persoonlijke Ontwikkeling via Kenneth Smit Direct!

Leiderschap

De leiderschapstrainingen zijn bij uitstek geschikt voor alle managers en leidinggevende. Er zijn trainingen beschikbaar voor professionals die net zijn begonnen met leidinggeven, maar ook voor managers en leidinggevenden die al meer ervaring hebben. Daarnaast worden ook een aantal trainingen aangeboden die één specifiek onderdeel van het leidinggeven behandelen, zoals de beoordelings- of coachingsgesprekken.

Communiceren en Samenwerken

Communiceren doe je de hele dag door en vormt binnen veel banen een belangrijk fundament voor een goede samenwerking. Sterker nog, samenwerken is een belangrijke future skill! Dat is dan ook de reden om verschillende trainingen aan te bieden waarbij het communiceren met anderen centraal staat. In de trainingen word je geholpen met het doeltreffend overbrengen van boodschappen of met het kalm en zelfverzekerd geven van een presentatie.

Deze opleidingen en trainingen worden verzorgd door Kenneth Smit Direct. Kenneth Smit Direct is hét directe kanaal voor persoonlijke ontwikkeling. Kenneth Smit Direct maakt groei en resultaat beschikbaar voor iedereen die zelf centraal en aan het roer wil staan van zijn carrièrepad, maar vooral voor de professional die ook zelf aan de knoppen dúrft te draaien.

kenneth smit direct