ICT-trainingen

De IT-branche is hot, banen liggen voor het oprapen en bedrijven zijn hard op zoek naar gekwalificeerd personeel. Voor een IT-professional in spe ligt hier een enorme kans!

ICT Trainingen

Met de online trainingen en opleidingstrajecten beschikbaar op de Ontwikkelwijzer kun je jezelf gratis omscholen naar verschillende onderdelen in de IT, zoals systeembeheer, programmeren of IT security. Als je al werkzaam bent in de IT, dan is dit een mooie kans om gratis je kennis uit te breiden of belangrijke certificeringen te behalen. Ook kun je het STAP-budget gebruiken om je digitale vaardigheden te verbeteren, bijvoorbeeld in Teams, Excel of andere Microsoft producten. 

De trainingen zijn beschikbaar in de vorm van unieke e-learning, waarin lesstof gecombineerd wordt met uitgebreide virtuele lab omgevingen en examenvoorbereidingen. De e-learning stelt je in staat om op jouw eigen tempo te werken aan de vaardigheden die jij nodig hebt. 

Je kunt bij icttrainingen.nl kiezen voor losse trainingen of complete omscholingstrajecten Zo kun jij je op je eigen tempo klaarstomen voor een nieuw project of een mooie stap in je carrière.

ICT training

Bekijk het ICT-aanbod in de volgende categorieën:

Bekijk het volledige opleidingsaanbod en boek direct jouw training via icttrainingen.nl.

Bovenstaande trainingen worden aangeboden door icttrainingen.nl. Icttrainingen.nl is Nederlands grootste aanbieder van online IT-trainingen.

ict trainingen logo