Bekijk het opleidingsaanbod!

Op de Ontwikkelwijzer bundelen de opleiders van de Eikk Onderwijsgroep hun krachten. Dit om jou te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw ontwikkeling en je zo optimaal mogelijk te ondersteunen bij het inzetten van het STAP-budget.
Met de STAP-subsidie zet je de volgende stap in jouw carrière. Pak die kans en investeer voordelig in jouw ontwikkeling!

ontwikkelwijzer persoonlijke ontwikkeling

Opleidingen Persoonlijke Ontwikkeling

Het beste uit jezelf halen, doe je door te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo krijg je meer inzicht in jezelf, ben je je bewust van wat je in je mars hebt, hoe je reageert in bepaalde situaties en waar jouw ontwikkelkansen liggen.

Door te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling, haal je niet alleen meer uit jezelf, maar ook meer uit je carrière. Of dat nou is op het gebied van leiderschap, communicatie- en samenwerkingsvaardigheden, gesprekstechnieken of bijvoorbeeld timemanagement. Er liggen voor iedereen uitdagingen en kansen in het verschiet om persoonlijke groei en ontwikkeling te realiseren. Want een duurzame carrière begint bij jouzelf.

De opleidingen en trainingen Persoonlijke Ontwikkeling op de Ontwikkelwijzer worden aangeboden door Kenneth Smit Direct. 

Opleidingen in de Financiële Sector

De financiële sector leeft en is volop in beweging. Nieuwe wet- en regelgeving, digitalisering, technologische en maatschappelijke ontwikkelingen zorgen ervoor dat er nieuwe kansen ontstaan voor professionals in de financiële sector. Voor professionals die al werkzaam zijn in de financiële sector, maar ook voor professionals die voor het eerst aan de slag gaan in de sector. 

Zo kun je ervoor kiezen om jouw eerste stappen te zetten in de financiële sector met een Wft Basis, of til je jouw adviesvaardigheden naar een hoger niveau met de verdiepende specialisatie tot Hypothecair Planner. Of je nou goed bent in cijfertjes of een echte pro bent in het voeren van een vakkundig adviesgesprek; de financiële sector is enorm veelzijdig! 

De opleidingen in de Financiële Sector op de Ontwikkelwijzer worden aangeboden door Lindenhaeghe.

ontwikkelwijzer financieel

Opleidingen in de IT-Sector

Wanneer je baangarantie en goede kansen op arbeidsmarkt zoekt, ben je in de IT-sector aan het juiste adres. Het aantal banen in de IT en het aantal banen waarbij IT-vaardigheden worden gevraagd, nemen alsmaar toe. En met de razendsnelle digitalisering en technologische ontwikkelingen blijft die trend zich onverstoord voortzetten en liggen de IT-kansen voor het oprapen. 

Uiteraard kun jij ervoor kiezen om je volledig te laten omscholen richting de IT en in de IT-branche aan de slag te gaan. Maar ook het bijspijkeren van jouw IT-vaardigheden kunnen een tactische carrièrestap zijn om in jouw eigen sector toekomstbestendig te zijn en blijven. 

De opleidingen in de IT-Sector op de Ontwikkelwijzer worden aangeboden door icttrainingen.nl.

Het volledige aanbod bekijken? Vraag hieronder de gratis Ontwikkelwijzer Catalogus aan!