Ondersteuning bij de STAP-regeling

Onze opleidingen krijgen gemiddeld een 9

Bij ons ben je geen nummer

De beste en NRTO-erkende opleiders

Home ICT sector

Text Mining en Analyse

Text Mining en Analyse

Soms wil een bedrijf specifieke woordvoorvallen, hetzelfde klinkende woorden en sentiment uit de onbewerkte tekst vinden.

Online

€ 169

€0

Met STAP-budget

11 uur durende interactieve opleiding

Inclusief Online Leeromgeving

Ontwikkel IT-vaardigheden

Online

€ 169

€0

Met STAP-budget

11 uur durende interactieve opleiding

Inclusief Online Leeromgeving

Ontwikkel IT-vaardigheden

Over Text Mining en Analyse

In deze training leer je verschillende tools voor text mining en het analyseren van de tekst. Leer hoe je synoniemen en hyperoniemen kan extraheren met WordNet, een veelgebruikte tool van de Natural Language Toolkit (NLTK) én leer hoe je machine learning kunt gebruiken om voorspellingen te doen met taalgegevens. Je verkent de ML-pijplijnen en veelgebruikte modellen die worden gebruikt voor Natural Language Processing (NLP). Daarnaast zul je veel belangrijke tools ontdekken die beschikbaar zijn voor deze NLP, zoals polyglot, Genism, TextBlob en CoreNLP. Ten slotte leer je hoe je NLP-tools implementeert om een zakelijk probleem end-to-end op te lossen.

Uw Resultaat:

Na het voltooien van deze training bent je in staat om een heuristische benadering van natuurlijke taalverwerking (NLP) te gebruiken en het gebruik van WordNet, NLTK chunking, regex en SentiWordNet te illustreren. Je kan machine learning gebruiken om NLP-problemen op te lossen. Daarnaast ben je in staat om met het Python-toolecosysteem te gebruiken voor NLP. Ook zal je NLP-problemen voor ondernemingen end-to-end op kunnen lossen door gebruik te maken van een verschillende concepten...

Startdata & locaties

Op elk moment te starten

Locatie

Online

ICT trainingen docent, Marieke de Vries

Toegang tot persoonlijke Online Leeromgeving

Studenten geven ons gemiddeld een 9

Studie- en oefenmaterialen online beschikbaar

Vriendelijke en kundige trainers

STAP-regeling

STAP (Stimulans ArbeidsmarktPositie) is een subsidieregeling waarmee men een sterkere positie op de arbeidsmarkt kan verkrijgen. De subsidie, een bedrag van maximaal €1.000,-, kan aangevraagd worden om een scholings- of ontwikkelingstraject te starten en daarmee de kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Dankzij de STAP-regeling kan je deze opleiding gratis volgen. Er zitten een paar voorwaardes aan, waarmee we je graag helpen.

Alles over de STAP-regeling Stap voor stap uitleg

Wat krijg ik bij deze opleiding?

Certificaat van deelname

Je ontvangt een bewijs van deelname

Online omgeving

Alle benodigde materialen zijn online beschikbaar

Digitaal studiepakket

100% online studeren

Interactieve trainingsvorm

Ruimte voor vraag, antwoord en feedback

Meer info over deze opleiding
Kwaliteit van de trainingen is goed.
Proces is soepel

Ik heb nu 2 trainingen gevolgd en ben erg tevreden over de kwaliteit van de aangeboden trainingen. Het onbeperkt leren abonnement werkt voor mij prima omdat ik meer trainingen per jaar volg.

We zoeken graag met je uit welke opleiding of training goed bij je past.

Deze opleiding wordt verzorgd door

Over de Ontwikkelwijzer

De opleiders van de Ontwikkelwijzer (onderdeel van de Eikk Onderwijsgroep) helpen jou bij het zetten van de volgende stap in de arbeidsmarkt. Lees de inspirerende verhalen van andere omscholers en doorstromers, bekijk de beschikbare trajecten en ontdek wat nodig is om jouw gewenste omscholings- of doorgroeitraject te starten met het STAP-budget.

Tot €1.000 scholingsbudget
Snel geregeld
Vergroot je baankansen
De beste en NRTO-erkende opleiders

Misschien ook iets voor jou?

In deze Cryptography Fundamentals training/cursus leert u hoe cryptography wordt gebruikt om data te beschermen en te beveiligen.

5 uur durende interactieve opleiding

Adaptief, slim leren2

Voorbereiding op het examen

In deze online Advanced Penetration testing training doe je de kennis en vaardigheden op die komen kijken bij het uitvoeren van geavanceerde penetration testen.

30 uur durende interactieve opleiding

Adaptief, slim leren2

Voorbereiding op het examen

In deze online Splunk cursus leer je meer over de functionaliteiten van Splunk. Ga aan de slag met de basis concepten van data analyse met Splunk.

2 uur durende interactieve opleiding

Adaptief, slim leren2

Voorbereiding op het examen

De prestaties van softwaresystemen hebben een aanzienlijke impact op een bedrijf. Of deze impact positief of negatief is, is aan degenen die betrokken zijn bij softwareontwikkeling.

7 uur durende interactieve opleiding

Adaptief, slim leren2

Voorbereiding op het examen