Ondersteuning bij de STAP-regeling

Onze opleidingen krijgen gemiddeld een 9

Bij ons ben je geen nummer

De beste en NRTO-erkende opleiders

Home ICT sector

Defensive C++

Defensive C++

Hoogwaardig coderen omvat het schrijven van code die duidelijk, begrijpelijk en onderhoudbaar is. Dit betekent dat je code de juiste software-engineeringprincipes moet volgen.

Online

€ 119

€0

Met STAP-budget

10 uur durende interactieve opleiding

Adaptief, slim leren

Voorbereiding op het examen

Online

€ 119

€0

Met STAP-budget

10 uur durende interactieve opleiding

Adaptief, slim leren

Voorbereiding op het examen

Over Defensive C++

Het is daarbij belangrijk om de verschillende soorten fouten die in code kunnen voorkomen, te kennen en ermee om te gaan.

In deze training verken je de belangrijkste principes van software-engineering en leer je hoe de preprocessor, compiler en linker samenkomen om een C++ uitvoerbaar bestand te bouwen. Je leert meer over het vermijden van fatale codeerfouten, het toepassen van defensieve codeertechnieken, en het volgen van best practices. Je zult ook verschillende soorten fouten in code onderzoeken, waaronder compiler-, linker-, runtime- en logische fouten. Je zult de belangrijkste functies verkennen die zijn uitgebracht in C++20, inclusief de reeksenbibliotheek, coroutines, concepten en modules. Vervolgens ontdek je de rol van defensieve programmering, defensief ontwerp en de implementatie van een defensieve barrière in je code. Je leert ook hoe je precondities kunt gebruiken om te controleren op invoer in je code en postcondities om de uiteindelijke resultaten te verifiëren die door je code worden geretourneerd. Vervolgens onderzoek je hoe je het beheer van resources kan automatiseren die expliciet moeten worden verworven en hoe je problemen met resourcebeheer k...

Startdata & locaties

Op elk moment te starten

Locatie

Online

ICT trainingen docent, Marieke de Vries

Een voordeel van deze opleiding

Studenten geven ons gemiddeld een 9

Veel persoonlijke aandacht

Vriendelijke en kundige trainers

STAP-regeling

STAP (Stimulans ArbeidsmarktPositie) is een subsidieregeling waarmee men een sterkere positie op de arbeidsmarkt kan verkrijgen. De subsidie, een bedrag van maximaal €1.000,-, kan aangevraagd worden om een scholings- of ontwikkelingstraject te starten en daarmee de kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Dankzij de STAP-regeling kan je deze opleiding gratis volgen. Er zitten een paar voorwaardes aan, waarmee we je graag helpen.

Alles over de STAP-regeling Stap voor stap uitleg

Wat krijg ik bij deze opleiding?

Erkend certificaat

Onze diploma's staan hoog aangeschreven bij werkgevers

Online omgeving

Alle benodigde materialen zijn online beschikbaar

Klassikale training

Leer van en met je medecursisten

Coaching na afloop

Behaal maximaal rendement

Meer info over deze opleiding
Kwaliteit van de trainingen is goed.
Proces is soepel

Ik heb nu 2 trainingen gevolgd en ben erg tevreden over de kwaliteit van de aangeboden trainingen. Het onbeperkt leren abonnement werkt voor mij prima omdat ik meer trainingen per jaar volg.

We zoeken graag met je uit welke opleiding of training goed bij je past.

Deze opleiding wordt verzorgd door

Over de Ontwikkelwijzer

De opleiders van de Ontwikkelwijzer (onderdeel van de Eikk Onderwijsgroep) helpen jou bij het zetten van de volgende stap in de arbeidsmarkt. Lees de inspirerende verhalen van andere omscholers en doorstromers, bekijk de beschikbare trajecten en ontdek wat nodig is om jouw gewenste omscholings- of doorgroeitraject te starten met het STAP-budget.

Tot €1.000 scholingsbudget
Snel geregeld
Vergroot je baankansen
De beste en NRTO-erkende opleiders

Misschien ook iets voor jou?

Met dit proefexamen test je of je klaar bent om het examen 70-744: Microsoft Securing Windows Server 2016 te halen.

Digitaal studiepakket

Adaptief, slim leren

Voorbereiding op het examen

Een DevOps-pijplijn is een reeks werkwijzen die de teams voor ontwikkeling (Dev) en operations (Ops) implementeren om software sneller en eenvoudiger te bouwen, te testen en te implementeren.

6 uur durende interactieve opleiding

Adaptief, slim leren

Voorbereiding op het examen

In deze SOLID training leert u de basisprincipes van Solid kennen. U leert de vijf object-georiënteerd programmeren principes kennen die SOLID omvatten.

7 uur durende interactieve opleiding

Adaptief, slim leren

Voorbereiding op het examen

In deze Splunk training / cursus maakt u kennis met de verschillende functionaliteiten van Operational Intelligence in combinatie met Splunk.

9 uur durende interactieve opleiding

Adaptief, slim leren

Voorbereiding op het examen