Ondersteuning bij de STAP-regeling

Onze opleidingen krijgen gemiddeld een 9

Bij ons ben je geen nummer

De beste en NRTO-erkende opleiders

Home Aanbod

Persoonlijke Ontwikkeling

Opleidingen voor persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke Ontwikkeling

Het beste uit jezelf halen, doe je door te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo krijg je meer inzicht in jezelf, ben je je bewust van wat je in je mars hebt, hoe je reageert in bepaalde situaties en waar jouw ontwikkelkansen liggen.

Door te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling, haal je niet alleen meer uit jezelf, maar ook meer uit je carrière. Of dat nou is op het gebied van leiderschap, communicatie- en samenwerkingsvaardigheden, gesprekstechnieken of bijvoorbeeld timemanagement. Er liggen voor iedereen uitdagingen en kansen in het verschiet om persoonlijke groei en ontwikkeling te realiseren. Want een duurzame carrière begint bij jouzelf.

De opleidingen en trainingen Persoonlijke Ontwikkeling op de Ontwikkelwijzer worden aangeboden door Kenneth Smit Direct.

Powered by

1

2 3 4 5

4 dagen

€1699€ 2699.00

Begeleid jouw mensen naar maximaal resultaat met deze training van Kenneth Smit Direct.

Bestellen (tot € 1000) met STAP? Lees hier meer over de STAP-regeling.

4 dagen

€0€ 495.00

Haal optimaal rendement uit jouw talent!

2 dagen

€0€ 499.00

Leer om tot een win-win situatie in een onderhandeling te komen.

2 dagen

€0€ 499.00

Ontdek hoe jij 'op afstand' de beste leidinggevende bent en blijft in tijden van crisis en verandering.

Digitaal studiepakket

€0€ 845.80

Ben jij leidinggevende of manager en wil jij jouw digitale mindset versterken? Dan is dit ontwikkelpad iets voor jou!

Digitaal studiepakket

€0€ 845.80

Ben jij leidinggevende of manager en wil jij een innovatieve en creactieve mindset ontwikkelen? Dan is dit ontwikkelpad iets voor jou!

Digitaal studiepakket

€0€ 845.80

Ben jij (toekomstig) leidinggevende of manager en wil jij jouw leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen? Dan is dit ontwikkelpad iets voor jou!

1 dag

€0€ 575.00

Leer beter omgaan met alledaagse situaties op de werkvloer en thuis: in deze training van Kenneth Smit Direct sta jij centraal.

Dankzij de stap-subsidie studeer jij dit jaar gratis

Tot €1.000 opleidingsbudget
Een sterkere arbeidsmarktpositie
Vind een opleiding die bij jou past

1

2 3 4 5

Persoonlijke Ontwikkeling

De trainingen uit de categorie Persoonlijke Ontwikkeling zijn gericht op het beste uit jezelf halen. Haal bijvoorbeeld meer uit je dag door het volgen van een training Timemanagement of vind meer rust en plezier door de training Mindfulness op het werk. Zo is er voor ieder wat wils.

Bekijk het complete opleidingsaanbod of boek jouw training Persoonlijke Ontwikkeling via Kenneth Smit Direct!

Laat je inspireren

Hoe ontdek ik mijn ambities?

Hoe ontdek ik mijn ambities?

Ben jij op zoek naar een andere baan, maar weet je niet zo goed wat je precies wil? Dan is het handig om na te gaan wat je ambitie is en waar je passie ligt. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. De Ontwikkelwijzer weet dat maar al te goed. Met het onderstaande plan...

Lees meer
Til jouw carrière naar een hoger niveau

Til jouw carrière naar een hoger niveau

Zit je bij je huidige baan op je plek, maar denk je dat er meer uit te halen valt? Of ben je helemaal uitgekeken en klaar voor een nieuwe baan? Blijf dan niet langer hangen, maar groei door! Blijven ontwikkelen is altijd goed én zorgt ervoor dat je jouw carrière naar...

Lees meer
Omscholen: wat moet je wel en niet doen?

Omscholen: wat moet je wel en niet doen?

Heb je het gevoel dat je jouw droom niet aan het najagen bent met je huidige baan? Biedt het werk je geen uitdaging meer? Of heb je simpelweg geen motivatie meer om voor je baan uit bed te komen? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe carrière! Omscholen...

Lees meer

Over de Ontwikkelwijzer

De opleiders van de Ontwikkelwijzer (onderdeel van de Eikk Onderwijsgroep) helpen jou bij het zetten van de volgende stap in de arbeidsmarkt. Lees de inspirerende verhalen van andere omscholers en doorstromers, bekijk de beschikbare trajecten en ontdek wat nodig is om jouw gewenste omscholings- of doorgroeitraject te starten met het STAP-budget.

Tot €1.000 scholingsbudget
Snel geregeld
Vergroot je baankansen
De beste en NRTO-erkende opleiders