Ondersteuning bij de STAP-regeling

Onze opleidingen krijgen gemiddeld een 9

Bij ons ben je geen nummer

De beste en NRTO-erkende opleiders

Home Aanbod

Persoonlijke Ontwikkeling

Opleidingen voor persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke Ontwikkeling

Het beste uit jezelf halen, doe je door te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo krijg je meer inzicht in jezelf, ben je je bewust van wat je in je mars hebt, hoe je reageert in bepaalde situaties en waar jouw ontwikkelkansen liggen.

Door te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling, haal je niet alleen meer uit jezelf, maar ook meer uit je carrière. Of dat nou is op het gebied van leiderschap, communicatie- en samenwerkingsvaardigheden, gesprekstechnieken of bijvoorbeeld timemanagement. Er liggen voor iedereen uitdagingen en kansen in het verschiet om persoonlijke groei en ontwikkeling te realiseren. Want een duurzame carrière begint bij jouzelf.

De opleidingen en trainingen Persoonlijke Ontwikkeling op de Ontwikkelwijzer worden aangeboden door Kenneth Smit Direct.

Powered by

Digitaal studiepakket

€0€ 845.80

Ben jij leidinggevende of manager en wil jij een innovatieve en creactieve mindset ontwikkelen? Dan is dit ontwikkelpad iets voor jou!

Digitaal studiepakket

€0€ 845.80

Ben jij leidinggevende of manager en wil jij jouw digitale mindset versterken? Dan is dit ontwikkelpad iets voor jou!

Digitaal studiepakket

€0€ 845.80

Ben jij (toekomstig) leidinggevende of manager en wil jij jouw leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen? Dan is dit ontwikkelpad iets voor jou!

2 dagen

€0€ 700.00

Heb je wel eens meegemaakt dat je adviezen niet werden gehoord of dat je achteraf het verwijt kreeg dat je advies niet juist was? Of gebeurt het te vaak dat anderen hun probleem bij jou leggen om op te lossen? Coachend adviseren vertrekt vanuit een nieuwsgierige grondhouding. Je vertrouwt erop dat je gesprekspartner de capaciteiten bezit om zelf tot een oplossing te komen voor zijn of haar vraagstuk. Tegelijkertijd voelt de ander zich optimaal gehoord, omdat je aansluit bij zijn of haar belevingswereld.

In deze training Masterclass ontdek je de kracht van coachend adviseren op basis van de Socratische vraagtechniek.

1 dag

€0€ 950.00

Het hybride werken is bij veel organisaties uit nood geboren. Door de corona-regels moesten medewerkers ineens grotendeels van huis uit werken. Veel organisaties worstelen met de vraag hoe deze tijdelijke manier van hybride werken past in een structurele manier van werken. In deze training gaan we kijken wat voor alternatieven er bestaan om een hybride organisatievorm in te richten waarin het hybride werken geen noodverband is maar een natuurlijk aspect van een fijne samenwerking.

1 dag

€0€ 950.00

Teamcultuur beschrijft hoe in een bepaald team de dingen worden aangepakt. Door deze training word je bewuster van teamcultuur en hoe je deze in positieve zin kunt beïnvloeden, zodat het werk op den duur effectiever wordt aangepakt.

1 dag

€0€ 950.00

Zingeving en inspiratie zijn de brandstof waarop mensen leven en leren, in deze training maak je daar kennis mee!

1 dag

€0€ 950.00

In deze training leer je de vicieuze cirkel van controle → gebrek aan vertrouwen → controle herkennen en ga je leren hoe collega’s meer eigenaarschap gaan ervaren voor hun werk.

Dankzij de stap-subsidie studeer jij dit jaar gratis

Tot €1.000 opleidingsbudget
Een sterkere arbeidsmarktpositie
Vind een opleiding die bij jou past

1

2 3 4 5

Persoonlijke Ontwikkeling

De trainingen uit de categorie Persoonlijke Ontwikkeling zijn gericht op het beste uit jezelf halen. Haal bijvoorbeeld meer uit je dag door het volgen van een training Timemanagement of vind meer rust en plezier door de training Mindfulness op het werk. Zo is er voor ieder wat wils.

Bekijk het complete opleidingsaanbod of boek jouw training Persoonlijke Ontwikkeling via Kenneth Smit Direct!

Laat je inspireren

Hoe bepaal ik de volgende stap?

Hoe bepaal ik de volgende stap?

Een nieuwe opleiding volgen, een verdiepende cursus kiezen of juist meer verrijking in je huidige functie. Hierin de juiste keuze maken is een belangrijk moment. Daarom mag je stilstaan bij wie jij bent als persoon en wat jij nodig hebt om deze volgende stap te...

Lees meer
Vijf signalen dat het tijd is voor een carrièreswitch

Vijf signalen dat het tijd is voor een carrièreswitch

Een carrièreswitch is geen makkelijke beslissing. Ondanks dat je bij je huidige baan goed zit, twijfel je er misschien toch aan of het wel is wat je wil. Wanneer maak je nou zo’n keuze? Wij hebben de 5 signalen op een rijtje gezet waaraan jij kan merken dat het voor...

Lees meer
STAP-budget: de kick-off!

STAP-budget: de kick-off!

Klaar voor de start? Af! Afgelopen 1 maart om 10.00 uur werd het startschot gegeven en openden de online deuren van het UWV STAP-portaal. De verwachtingen waren dat de subsidiepot snel leeg zou zijn. Maar zo snel? Daar had het UWV zelf niet eens op gerekend....

Lees meer
Waarom zou ik omscholen?

Waarom zou ik omscholen?

Een carrièreswitch is altijd spannend! Mogelijk voelt het alsof je veel op het spel zet. Zeker wanneer je al een baan hebt en daar tevreden mee bent. Dan lijkt omscholen niet de meest voor de hand liggende keuze. Waarom zou je dan kiezen voor omscholing? Betere kansen...

Lees meer

Over de Ontwikkelwijzer

De opleiders van de Ontwikkelwijzer (onderdeel van de Eikk Onderwijsgroep) helpen jou bij het zetten van de volgende stap in de arbeidsmarkt. Lees de inspirerende verhalen van andere omscholers en doorstromers, bekijk de beschikbare trajecten en ontdek wat nodig is om jouw gewenste omscholings- of doorgroeitraject te starten met het STAP-budget.

Tot €1.000 scholingsbudget
Snel geregeld
Vergroot je baankansen
De beste en NRTO-erkende opleiders