Ondersteuning bij de STAP-regeling

Onze opleidingen krijgen gemiddeld een 9

Bij ons ben je geen nummer

De beste en NRTO-erkende opleiders

Home Aanbod

Financiële sector

Opleidingen in de financiële sector

Financiële sector

De financiële sector leeft en is volop in beweging. Nieuwe wet- en regelgeving, digitalisering, technologische en maatschappelijke ontwikkelingen zorgen ervoor dat er nieuwe kansen ontstaan voor professionals in de financiële sector. Voor professionals die al werkzaam zijn in de financiële sector, maar ook voor professionals die voor het eerst aan de slag gaan in de sector.

Zo kun je ervoor kiezen om jouw eerste stappen te zetten in de financiële sector met een Wft Basis, of til je jouw adviesvaardigheden naar een hoger niveau met de verdiepende specialisatie tot Hypothecair Planner. Of je nou goed bent in cijfertjes of een echte pro bent in het voeren van een vakkundig adviesgesprek; de financiële sector is enorm veelzijdig!

De opleidingen in de Financiële Sector op de Ontwikkelwijzer worden aangeboden door Lindenhaeghe.

Powered by

1

2 3 4 5

11 dagen

€1888€ 2888.00

De opleiding CFP Compleet voor financieel adviseurs is opgezet volgens de richtlijnen van Stichting FFP en bereidt je voor op het CFP theorie- en praktijkexamen (assessment).

Bestellen (tot € 1000) met STAP? Lees hier meer over de STAP-regeling.

9 dagen

€1595€ 2595.00

Met deze negendaagse klassikale opleiding doe je kennis op van de processen binnen de vakgebieden budgetcoaching en schuldhulpverlening.

Bestellen (tot € 1000) met STAP? Lees hier meer over de STAP-regeling.

2 dagen

€0€ 798.00

Met de Training Balanslezen (2 dagen) krijg jij als accountmanager, adviseur en/of ondernemer direct inzicht in de verschillende aspecten van de jaarrekening. Je leert interpreteren en begrijpen.

Bij deze training ontvang je ook de E-Learning Introductie Zakelijk Financieren, waarin je de basisprincipes van zakelijke kredietverlening leert.

Bestellen met STAP? Lees hier meer over de STAP-regeling.

3 dagen

€0€ 749.00

Examengerichte opleiding van drie klassikale trainingsdagen EFA (voorheen SEH) met veel aandacht voor adviesvaardigheden van de financieel adviseur.

Bestellen met STAP? Lees hier meer over de STAP-regeling.

10 dagen

€1259€ 2259.00

Met de tiendaagse bovenwettelijke Leergang Hypothecair Planner (LHP) werk jij toe naar het examen Leergang Erkend Hypothecair Planner en de inschrijving in het register Erkend Hypothecair Planner.

Bestellen (tot € 1000) met STAP? Lees hier meer over de STAP-regeling.

6 dagen

€495€ 1495.00

De zesdaagse Opleiding Estate Planner voor financieel adviseurs behandelt theorie en praktijk en is gericht op estate planning voor particulieren.

Bestellen (tot € 1000) met STAP? Lees hier meer over de STAP-regeling.

3 dagen

€399€ 1399.00

De Opleiding CDD Professional bestaat uit theorie, praktijk én een examen Erkend CDD Analist: na afloop beschik jij over alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om werkzaam te zijn als CDD Professional.

Bestellen (tot € 1000) met STAP? Lees hier meer over de STAP-regeling.

Digitaal studiepakket

€0€ 995.00

Maak werk van je carrière in creditmanagement met deze praktische e-learning.

Bestellen met STAP? Lees hier meer over de STAP-regeling.

Dankzij de stap-subsidie studeer jij dit jaar gratis

Tot €1.000 opleidingsbudget
Een sterkere arbeidsmarktpositie
Vind een opleiding die bij jou past

1

2 3 4 5

Wft & PE

Wanneer je nog geen ervaring hebt in de financiële sector, start je met het behalen van de benodigde Wft-diploma’s. In de Wet op het financieel toezicht (Wft) zijn de regels en voorschriften voor de financiële markten en het toezicht daarop samengebracht. Het uitgangspunt bij deze eisen is dat alle klantmedewerkers in een financiële onderneming vakbekwaam moeten zijn. 

Voor financieel adviseurs geldt een diplomaplicht. De Wft (Wet financieel toezicht) kent verschillende Wft-modules. Deze modules leiden op tot verschillende beroepskwalificaties. Welke module jij kiest, hangt af van het werk dat je (wilt) doen.

Heb jij al een Wft-diploma? Dan dien je deze geldig te houden door te voldoen aan de periodieke PE-eis. Je voldoet aan de PE-eis door het PE-examen behorende bij jouw Wft-diploma met goed gevolg af te leggen. Er zijn verschillende PE-modules binnen het aanbod beschikbaar waar je uit kunt kiezen.

Verdiepen en specialiseren

Ben jij toe aan een volgende stap? Dan til je jouw kennis en (advies)vaardigheden naar een nog hoger niveau met de (bovenwettelijke) trainingen, opleidingen en e-learnings. 

Heb jij bijvoorbeeld al een tijdje geleden jouw diploma Wft Hypothecair krediet gehaald? Dan kun jij nu kiezen voor de praktische Opleiding Erkend Financieel Adviseur of de verdiepende Leergang Hypothecair krediet. Of je start het traject om je te specialiseren als schuldhulpverlener of financieel echtscheidingsadviseur. Afhankelijk van wat bij jou past, een mooie aanvulling is op jouw kennis en vaardigheden of wat aansluit bij jouw klanten, zijn er veel verschillende mogelijkheden.

Laat je inspireren

Hoe ontdek ik mijn ambities?

Hoe ontdek ik mijn ambities?

Ben jij op zoek naar een andere baan, maar weet je niet zo goed wat je precies wil? Dan is het handig om na te gaan wat je ambitie is en waar je passie ligt. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. De Ontwikkelwijzer weet dat maar al te goed. Met het onderstaande plan...

Lees meer
Til jouw carrière naar een hoger niveau

Til jouw carrière naar een hoger niveau

Zit je bij je huidige baan op je plek, maar denk je dat er meer uit te halen valt? Of ben je helemaal uitgekeken en klaar voor een nieuwe baan? Blijf dan niet langer hangen, maar groei door! Blijven ontwikkelen is altijd goed én zorgt ervoor dat je jouw carrière naar...

Lees meer
Omscholen: wat moet je wel en niet doen?

Omscholen: wat moet je wel en niet doen?

Heb je het gevoel dat je jouw droom niet aan het najagen bent met je huidige baan? Biedt het werk je geen uitdaging meer? Of heb je simpelweg geen motivatie meer om voor je baan uit bed te komen? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe carrière! Omscholen...

Lees meer

Over de Ontwikkelwijzer

De opleiders van de Ontwikkelwijzer (onderdeel van de Eikk Onderwijsgroep) helpen jou bij het zetten van de volgende stap in de arbeidsmarkt. Lees de inspirerende verhalen van andere omscholers en doorstromers, bekijk de beschikbare trajecten en ontdek wat nodig is om jouw gewenste omscholings- of doorgroeitraject te starten met het STAP-budget.

Tot €1.000 scholingsbudget
Snel geregeld
Vergroot je baankansen
De beste en NRTO-erkende opleiders